Εξατομικεύουμε τις υπηρεσίες μας, για καλύτερα αποτελέσματα

Προσφέρουμε υπηρεσίες Private Label, ώστε να συνδυάζουμε την παροχή προϊόντων με τη διαφήμιση της επιχείρησής σας.

Υγρά Μαντηλάκια

Για αντισηπτική χρήση, σε διαφορετικές διαστάσεις. Διαφημιστικό προϊόν κατάλληλο για εστιατόρια,καταστήματα λιανικής,παραδόσεις delivery, πρατήρια καυσίμων, κ.α.

Παραγωγή - Συσκευασία

Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου τη διαδικασία παραγωγής, από την παραλαβή των πρώτων υλών ως την επεξεργασία αυτών και τη συσκευασία του τελικού προϊόντος.

Παραμετροποίηση Παραγωγής

Προσαρμόζουμε την παραγωγική διαδικασία στις ανάγκες του κάθε προϊόντος και συνεργάτη.

Ποιοτικός Έλεγχος

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό σε συνδυασμό με τους αρμόδιους συνεργάτες και υπηρεσίες εξασφαλίζουν την πιστοποίηση και την ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Διανομή - Logistics

Διαθέτουμε επαρκούς έκτασης και κατάλληλης οργάνωσης χώρους για την αποθήκευση, τον έλεγχο και τη διανομή των προϊόντων μας.

Ο έμπιστος συνεργάτης σας!

Ελάτε να γνωριστούμε και να μας εμπιστευθείτε για μια συνεργασία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα οδηγήσει σε μια μακροχρόνια επαγγελματική συνεργασία.
  • Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Ανταγωνιστικές/ Ασυναγώνιστες τιμές
Διεύθυνση: 19001, Κουβαράς Αττικής Τηλέφωνο: 2299 068403 | Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση: 19001, Κουβαράς Αττικής
Τηλέφωνο: 2299 068403 | Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© VioChrist | All Rights Reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink